2016 best nine

Allmänt

Har ni kollat upp vilka som var era mest likeade bilder på Instagram under 2016? Självklart har jag gjort det och flera av dem var selfies eller resebilder. Om du vill kolla vilka dina populäraste bilder är går du bara in på "best nine". Inför 2017 ska jag lägga mer tid på instagram då jag tycker det är extremt kul att hålla på med flödet. Att redigera bilder i olika färgställningar osv. Nu tänkte jag visa lite bilder från min instagram år 2016 och vad jag gjort <3

Januari

Körde en utgång med min fina vän Emmie, gick på världens date med min kärlek och bodde på hotell med min andra hälft innan jag skulle spendera en månad i Indien.

Februari

Spenderade hela månaden i Indien med min fina familj för att fira mammas 50års-dag!

Mars

Jag var sjuk sedan resan så kunde inte jobba. Spenderade flera dagar i Lund och bara tog det lugnt.

April

Hade världens tjej-vecka i Stockholm med Emmie, åt gott och köpte de snyggaste brillorna från Céline.

Maj

Färgade och fixade håret på bästa salongen i stan, njöt av solen och tog det lugnt!

Juni

Firade midsommar, flera vänner tog studenten och hade en tjejhelg i Göteborg för att kolla på Håkan Hellström.

Juli

Jobbade mycket, Olle "introducerade" golf för mig, drack mojiito och umgicks med vänner.

Augusti

Bokade en spontan-resa med Olle till Nice. En otroligt vacker stad! Var även i Spanien med Olles familj för att gå på bröllop och ha en minisemester som var supermysig! (detta förtjänar därför många bilder)

September

Vi åkte till London med familjen + Kullaro, jag fyllde 20år(!!!) och det blev en helg i Stockholm för att kolla på Justin Bieber. Fick även mina älskade weekendbag från Dagmar <3<3<3

Oktober

En månad som jag inte gjorde mycket mer än jobbade, hade mysiga kvällar med min älskling och umgicks med vänner. Gjorde även en hemmablekning i håret som jag till en början grät av.

November

Min fina vän fyllde 20år, jag gick på mysiga höstpromenader och jag var på middag med tjejerna från grundskolan.

December

Firade jul med familjen, fick min älskade Iphone 7 plus, drack chokladmjölk i mängder och åkte till Österrike där jag skulle fira in de nya året.

Gillar

Kommentarer