Amsterdam

Resor

Det finns något som jag verkligen tycker om och det är att besöka städer, framförallt i Europa. Vi har så extremt många vackra städer här och jag vill bocka av alla. En stad som jag fallit för den senaste tiden är Amsterdam, hit hade jag velat åka med min mamma och syster över en weekend, kanske i sommar? Strosa rund bland de små gatorna, alla kanaler och båtar, sitta på cafeér och kolla på människor, kolla på byggnader och kanske besöka något museum eller galleri. När jag åker på stadssemestrar tycker jag det är kul att bo på lite mindre familjevänliga hotell. www.hotelspecials.se har flera tusentals hotell där du kan hitta precis det som passar dig, vill du ha ett med pool? Wifi? Frukostbuffé? Vilken prisklass? Här hittar du det som passar just dig bäst. Bra va?

Jag tycker att Amsterdam verkar som en väldigt romantisk stad med alla kanaler och mysiga gator, nästa lite franskt. Jag tror också det är en stad med mycket rimliga priser, att resa behöver inte vara dyrt! Det blir vad man gör det till, ellehur!? Visst ser det helt underbart ut, jag har tagit bilder från piterest och det är ju en dröm! Boka hotell på HotelSpecials.se för att hitta de bästa Amsterdam-hotellet! Enkelt och smidigt! Någon av er som varit där och har några guldkorn ni vill dela med er av?

I samarbete med HotelSpecials.se

  • Resor

Gillar

Kommentarer

ragnas
ragnas,
Åhhhh najs! Vi får åka dit 😃 <3
nouw.com/ragnas
Charlotte,
Hellu! nu lämnar jag en kommentar till.. haha stalker ja lite... 😉 Men jag vill gärna följa med till Amsterdam! 😃 Det var bara det. kram <3
Charlotteelgtberg.forme.se