Året 2015

Allmänt

Januari, familjen åkte till Idre för att åka skidor. En underbar vecka med massa snö. Annat som hände denna månad var mycket träning och jag & min vän Charlotte bokade även biljetter till Alesso i Stockholm.

Februari, tränade, tränade och tränade. Var en sväng i Växjö och festade & hade det trevligt med underbara tjejer! Hade också mycket i skolan då gymnasiearbeten och dylikt var i full gång.

Likaså denna månad MARS var jag träningsglad vilket sedan avtog. Nu inför det nya året är det något jag vill ta upp igen. När man väl håller på så är det ren lycka. Firade också påsk och träffade kusinerna från Stockholm.

April, Gymnasiearbetet gjordes klart och en klump från hjärtat lättade. Åkte även med min bästa vän till Stockholm för att ha en riktigt tjej-weekend. Åt brunchar & kollade Alesso.

Maj, mycket hände. Fick hem studentmössan, fotade Helen som hade lilla Elma i magen. Köpte min älskade Malene Birger väska inför balen och jag och Sigrid fotade med hårsalongen Franki& Friend.

Var i Skottland med familjen och firade pappas 50-årsdag! Tog STUDENTEN och hade balen! Även många andra vänner tog studenten och jag var också i Stockholm en vecka. En intensiv månad men gud så skoj jag hade. Hade även gymnasietjejerna hemma på middag och översovning. Myyyys på topp!

JULI, så mycket bra och dåligt hände! Sommarjobbade som tusan, tog lite ledigt för att åka till Båstad vilket alltid är en av de roligaste helgerna på året. Åt ute mycket och hände med vänner..

Augusti, blev fadder till världens bästa Elma! Körde några rediga sommarfyllor. Min vän fyllde år och jag hade det allmänt bra. Åkte till Rhodos med världens bästa Emmie, hade det såå jävla bra! Alltså denna tjejen, detta stället och allt runt om kring var bara helt underbart. Kom sedan hem för att åka några snabba dagar till Stockholm för att gå på Formex-mässan innan jag sedan var hemma 4 dagar innan...

September, tog flyget till Island och åkte vidare till gården. Där jobbade jag i två månader. De första dagarna grät jag bara. När ingen såg. Men ju längre tiden gick desto mer kär blev jag i allt. Människorna, klimatet och hästarna. Lärde mig rida, prata engelska och sköta mig själv. Så jäkla lärorika månader. På allt så fyllde jag år, firade min födelsedag med en god middag, tårta och några drinkar på kvällen.

Oktober, lärde känna Nora bättre, en tjej som jobbade på baren där jag också var lite sen. Såg norrsken, snön kom, besökte världens bästa sushi-ställe ett antal gånger, drack mojiitos och hade det så bra. sista veckan kom mamma för att hälsa på och följa med mig hem igen. Lärde mig hur man slaktar (får) och allt möjligt annat.

November, hängde med mitt fina par Anna & Axel, var på bio och hade det mys! Firade bästa Elin som fyllde 20 år. Spenderade ledigheten i Lund. Slingade håret och träffade Rebecca. Började även jobba i Osby på ett skolkök och lärde känna underbar människor. Firade fars dag och unnade mig anastasia countourkit.

December, var på make up store- klubbkväll med min syster. Väldigt kul! Firade jul med bästa familjen & släkten. Jobbade en hel del och försökte ungås med dem som betyder. Träffat massa vänner och haft en mysig månad tross att den var utan snö. Förbereder mig nu inför nyår och därefter nya möjligheter. Har även insett hur mycket en speciell person betyder för mig.

Gillar

Kommentarer