Att vara stolt, över sig själv

Träning och hälsa

Nu sitter jag i soffan och dricker te, äter julgodis och lussebullar. Efter tre veckor i Thailand och nu en rejäl förkylning så känner jag mig inte i toppform men jag vet de själv. Nu sitter jag och kollar igenom bilder från ett och två år tillbaka och känner mig riktigt nöjd. Känner mig stolt över de jag gjort. Även kommit på hur viktigt det är att berömma sig själv. Du behöver inte gå ner 10 kg för att vara duktig och känna att du gjort något bra, 2 kg kan gott och väl räcka! Beröm allt bra du gör, då vill du fortsätta!

Under denna period har jag ätit vad jag velat, de ända är att jag haft en baktanke som hela tiden berättat för mig hur jag ska prioritera mina mål under dagen och veckan. Just nu äter jag mer än jag gjorde en period men jag vet de själv och kan ändra på det när jag vill. Det känns riktigt skönt. Nu när jag hittade dessa bilder i datorn så blev jag riktigt peppad igen. Peppad på nya realistiska mål för nästa år.

Realistiska mål är de bästa. För höga mål skapar en press som du inte kommer orka med och därför ge upp. Dags att komma på mina nya mål för 2015!

Gillar

Kommentarer