Back to London

Allmänt

Svartvit tröja och svartvita bilder i ett svartvitt badrum. Puhhh nu har jag njutit av scones som min syster bakat, varit ute och joggat en runda och ska äntligen gå in i duschen innan min kille kommer. Jag ska få spendera en sista natt med honom innan jag åker tillbaka till London vilket jag gör tidigt imorgonbitti. Att vara ifrån varandra så länge gör lite ont men det funkar. Vissa dagar är värre än andra såklart! Men nu är det bara några månader till sommaren och sen ses vi igen <3 My love and I!

En sak som ska bli skönt är att Londons väder är verkligen ALLT. Där är det vår på riktigt.

Gillar

Kommentarer

ebbbagustafssson
ebbbagustafssson,
Så snygg tröja!
Denices
Denices,
Så vacker!!
nouw.com/denices
ErikasWorld
ErikasWorld,
Ha det så kul!
nouw.com/erikasworld
elinaolssons
elinaolssons,
Önskar dig lycka till, kramisar!
nouw.com/elinaolssons
adelinaadelina
adelinaadelina,
Är i London just nu. Älskade finaste London!! 😊
nouw.com/adelinaadelina
jenniferkihlvall
jenniferkihlvall,
emeliewass
emeliewass,
Hoppas du får en trevlig resa 😊
nouw.com/emeliewass
ragnas
ragnas,
Så härligt! Det finnas väldigt mycket och några ställen måste man boka bord på långt innan.. men kedjan Honest har väldigt goda hamburgare till bra pris, stick n sushi i Covent garden om man gillar sushi, dishoom om man gillar lite indiskt 💁🏼 Shopping finns det mycket av, kedjorna ligger vid Oxford street dock är de inte så mysigt att gå där. Runt Covent garden finns det med en del butiker. Det kommer ofta när man går runt mellan alla ställen! Hoppas du får en superresa!
nouw.com/ragnas
madelenebrunbäck
madelenebrunbäck,
Hej! Vilka fina bilder du tar✨ En fråga.. Jag och min man kommer till London på torsdag för en långhelg, utan barn!! Har du någon bra restaurang du kan rekommendera? Och såklart något bra ställe för shopping? Eller något annat ställe "man inte får missa"? Tack på förhand!
nouw.com/madelenebrunbäck
madelenebrunbäck
madelenebrunbäck,
Tack snälla för svar!
nouw.com/madelenebrunbäck