Bröllop och fest

Allmänt

Bilder från Pinterest.se

Om bara några dagar ska jag åka hem till Sverige igen för att fira påsken med min familj. Den största anledningen till att jag åker hem är dock en annan sak. Jag ska nämligen fota ett bröllop vilket ska bli så otroligt spännande och kul! Finns det något finare än kärleken? Att träffa någon som man känner sig trygg med och vill spendera resten av sitt liv med. Jag hoppas verkligen den dagen kommer även för mig, den dagen jag får gifta mig. Hittat min prins har jag ju redan gjort <3

Att gifta sig kan innebära så olika saker för olika personer. Festen är en stor del för många. Man bjuder in vänner och släkt för en stor fest med mat, dryck och underhållning. Jag tänkte tipsa er om sidan Zingland.se där du kan hitta allt för festen, allt för att få det precis som du vill ha det på din stora dag. Här hittar du allt för dukningen, kanske har du ett guldigt tema, eller rosa? Vad du är önskar så hittar du det hos Zigland . Bröllop är en sak som kan bli väldigt dyrt därför får man ibland välja sina inköp med omsorg.. Här finns det flera saker till superbra priser! Du behöver inte välja bort hälften för att det ska bli ett överkomligt pris.

Mina favoriter är de söta pom pomen , tänk er dom när man gifter sig utomlands, upphänga i tak och palmer. Ååhh så fint! Jag tycker även om”namn-dekorationerna” , dom är verkligen så fina! Vad vill ni helst ha när ni gifter er? Jag vill ha så mycket så jag vet knappt inte vart jag ska börja. En bra början är nog att välja färgställning och sedan gå där efter.

Det finns inte bara grejer till bröllopet utan också det möhippan och svensexan . Bra va? Här kommer det inte bli tråkigt. Det är också en kul sak med hela giftmålet, allt som händer innan med både planering och festligheter.

Allt till oslagbara priser, fri frakt för beställningar över 499 kr och 39 kr för dem därunder och snabba leveranser.

I samarbete med Zigland.se

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Åh så roligt att fota ett bröllop!!!
nouw.com/ssandraaf