Summering London!

Window.. window..

Med min långklänning från Lindex. Love it!

Strosa runt i sol, regn, sol och regn..

Kvällen på TAPE. Mina älskade tjejer!

Turistbilder, ÄLSKAR!

GODASTE- Kyckling, svamp, sås och potatis! Yuuuummmmyy

Selfie innan utgång..

Sallad med grönkål, tomat, fetaost och annat gott.. som en update av grekisk sallad.

En liten summering av Londonresan som jag gjorde med tjejerna nu onsdag till söndag. Vi kom dit på onsdagen i vettig tid så vi började med burgare och pommes på Honest. Så gott. Jag har sagt det innan och gör de igen, de har supergott glutenfritt bröd. Yey. Eftermiddagen spenderades på stan, jag köpte lite småskit på Primark. Lösögonfransar, vax, tofsar, örhängen och lite annat. Kvällen spenderade vi med lite småplock uppe på rummet. Mys!

Torsdagen blev shopping hela dagen och kvällen spenderades i Shoreditch på Dinerama. Bästa stället om man är sugen på lite god mat (food-trucks), drinkar, mysig och sjukt gött häng. Här blev det säkert en flaska vin var haha! Det märke jag dagen efter när jag vaknade upp med lite huvudvärk.

Fredag, vi var så trötta!! Åkte till Notting Hill och strosade, åt fräsch lunch på Jusu Brothers vilket är en favorit från när jag bodde där. Senare blev det thai-mat på ett så mysigt ställe men min mat var så stark att jag nästan inte kunde äta den och då är det fan starkt. Sedan blev det utgång på Tape, dans natten lång!

Lördag- Turistsaker som Big ben, London eye och annat bockades av. Hade även en urgod lunch! Hade kunnat äta där VARJE dag. Fanns så mycket gott på menyn men det slutade med kyckling, svampsås och gratinerad potatis för min del. Natten spenderades på The Box, sjukaste klubben och helt klart min favorit! Där får man se mycket naket och höra bra musik.. Crazy. Sov en timme och sen skulle vi ta taxin till flyget som gick hem vid 9. Nu är jag back on track..

Gillar

Kommentarer