En dag i staden!

Gokväll! Jag är utsvulten förtillfället, sitter och väntar på min mat i ugnen. Blir sötpotatis med lite tillbehör. Idag spenderade jag dagen i stan bland butikerna så nu är jag helt matt. Fötterna pulserar efter en dag där. Innan dess spenderade jag några timmar ute i solen, dock var det inte lika varmt idag.. Ni får lite bilder från dagen!

Fina blommor utan för gallerian Liberty i London, tycker det är mysigt att ta ett varv där inne för det är verkligen unikt med en sådan gammal byggnad. Ni borde besöka den en gång!

Inspiration där inne..

Dom har även en möbel avdelning och här är lite som jag gärna tagit hem till mig. Lampan och bordet!! Sen är ju sammets fåtöljerna en favorit också...

På Zara är det mycket blommigt och jag testar endel saker. Som vanlig hehe..

Bland annat denna fina toppen i spets, visst är ärmarna snygga!!

Och lite fler saker i spets, hittade en klänning som var studenten-goals där inne men jag tar ju inte studenten och kunde inte rikligt hitta ett annat tillfälle där jag kommer ha en vit klänning. Tur i oturen kanske.

Testade även dessa dojjorna som är superlika ett par från Prada, dock kostar dessa 300kr och inte 7000kr. Dock var dom jäkligt obekväma....

Gick förbi ett snyggt grafitti konstverk av Nathan Bowens, sett flera av hans konst här på Londons gator!

Gillar

Kommentarer

amandanst
amandanst,
Åh saknar London!
nouw.com/amandanst