Favorit podcast !

Under huden med Kakan Hermansson

Etta ut blir "under huden" med Kakan som ni säkerligen känner igen från sociala medier, tv och tidningar. En härlig feminist som verkligen är helt underbar. Hon jobbar och bloggar på Elle, framförallt om skönhet och make up. Här intervjuar hon kända profiler och pratar om deras skönhetsrutin vilket är så otroligt kul att lyssna på! Jag blir så peppad på att testa nya skönhetsmärken efter denna podden..

Allt du velat veta på 5 minuter

En podd med avsnitt på mellan 5-10min där man kan lära sig lite vad som helst. Läs överskriften och ta de avsnitt du känner att du vill veta lite mer om. Det är bra för din allmänbildning! Podden är verkligen rolig och gjord på ett sätt så den inte blir platt och tråkig. Perfekt om du har 10 min över.

Framgångspodden

Alexander gästas av framgångsrika personer vilket är enormt spännande att lyssna på. Här får man veta varför framgångsrika personer står där dom står idag, tips och tankar från gästerna. Verkligen inspirerande att lyssna på!

Alla våra ligg

En podd men massa sex och snusk. Väldigt underhållande att lyssna på! Ger även många skratt och funderingar. haha!

Trettio plus trevar

Tove Nordström, Klara Svenson och Sofie Fahrman pratar om livet alla hörn, vad dom gjort och kommer göra, barn, män, fester, tips och tankar. Underhållande podd som bjuder på många skratt! En superkombo av girl-power.

Säker stil

Ebba och Emilia har ju helt klart den mest stilsäkra podden. Här får vi veta hur vi bygger upp garderoben på bästa sätt, de senaste trenderna och hur man ska tänka för att känna sig bekväm i vardagen och på festen! Två helt underbara kvinnor som bjuder på många kloka tips!

Relationspodden 2.0 med Bingo & Katrin

ALLTSÅ låt oss ta en tyst minut för Katrin, jag älskar henne?! Trotts vissa åsikter som man kanske inte håller med om så växer hon i mina ögon. Jag tycker hon är öppen och härlig! En podd full med relations-tips, frågor och svar. Älskar att Katrin och Bingo har en så otroligt bra relation trots att de inte är tillsammans längre. Verkligen peppad när jag hör henne!

Tankar med... Daniel Redgert

Om du vill höra skitsnack och skvaller så är denna podden helt rätt haha. Daniel Redgert får besök av kända profiler där han pratar karriär, livet, pengar, skvaller och ja, allt! En superbra podd att ha när man går på PW.

Gillar

Kommentarer