Första veckan på praktiken!

Jag och Julia på Refunder. Har kommit in i min praktik och det känns bra! Kul med lite nya uppgifter och utmaningar. Glöm inte att bli medlem på Refunder HÄR! och ta del av alla erbjudanden!

Slutet av veckan på praktiken. Jag invigde mitt nya hårband och drack massa kaffe framför datorn.

Testade kläder på Filippa K, mycket snyggt kvar på rean! Blev ändå några plagg som följde med mig hem. Bild två från Eataly där jag och faster åt en SJUKT god lunch, en gratäng med aubergine, tomatsås och massa ost.

Söndagen började med 8 km springtur i fantastiskt väder. Min faster är så grym. Efter en dusch mötte vi upp min kusin och hans dotter för brunch..

Söndagens brunch på Morning hotel. Började med massa goda röros, lax och skagen. Vidare på det varma och sen avslutade med de bästa, dessertbordet! Creme Brulee är det bästa jag vet så det slank ner ett par plus lite annat gött.

Lördagsmiddag! Lammfilé, potatis i ugn, bakad tomat och rödvinsås! Mums!

Inviger min nya pyjamas från Twilfits rea! 175 kr, snygg färg och riktigt bekväm att både mysa runt i och att sova i om man nu sover med pyjamas. På andra bilden ser ni både fredagen och lördagens avslut på kvällen. vin choklad och skitsnack. Mys!

Gillar

Kommentarer