Helgen +

Allmänt

Hoppas allt är bra med er? Med mig är det toppen. Julen närmare sig vilket gör mig ännu gladare. Då blir det äntligen några lediga dagar.. Jobbar dock nästan hela jul & nyår men ändå.

I helgen så har jag haft fullt upp, i torsdags var jag på julbord med jobbet i Osby vilket var väldigt trevligt. Vi var på IKEA och åt det. Efteråt gick vi en sväng och shoppade lite småsaker, blev endel ljus, någon blomma och lite annat smått. I fredags åkte jag till Älmhult med jobbet i Lönsboda för att äta på Sorello, det var så himla gott! Därefter blev det mys hemma hos Linnea med henne & Sigrid.

Lördagen började med jobb, var på Kullaro vilket var himla kul då det var ett tag sedan jag var där nu. Varje gång jag kommer dit blir jag lika glad och överraskad av allt fint som finns i butiken. Alltså Jennie&Andreas är ju helt fantastiska. Vilka idéer dem har och vilket hantverk! Efter jobbet blev det en sväng till gymmet, sen A-lagsmatch & efter det spenderade vi kvällen hos familjen Kullaro för att Vilde fyllde 13år. Mysigt! Sen lite senare tog jag tåget till Lund och vad där tills idag. Tog tåget hem till jobbet vilket gick prima!

Mera bilder kommer när jag hämtat min kamera (som jag glömde i helgen..)

Gillar

Kommentarer