Home sweet home

Shopping

Några bilder från mobilen, lite nya vårkläder som jag ska visa senare, ett nytt fodral till solbrillorna och mina älskade rosor<3

Home sweet home! Det är så man brukar känna när man kommer hem efter en semester och jag håller med till fullo. Även om vädret är sämst så är det mycket annat som höjer upp det. Dagen jag kom till Sverige möttes jag av min finaste kille. Han väntade med rosor och världens bästa leende. Vi lunchade och gick lite på stan innan vi åkte hem till honom. Vi tog det lugnt, kollade lite serier tills jag däckade vid 19.30 tiden. Dagen efter gjorde vi föedelsedagsfrukost för hans bror fyllde år! Sen åt vi och kollade på tv tillsammans innan de drog till skolan. Jag fixade och donade lite sen tog bussen till Lund. Gick i affärer och kollade in nyheterna i för våren. Massa inspo! Speciellt på Åhléns i Lund! Gud så fint det var där inne! Helt klart min nya favoritaffär! De hade verkligen ALLT och lite till! Fick med mig hem endel skönheter som jag tänkte visa.

På kvällen blev det tacos och mys innan jag åkte hem till Päronen igen. Idag har jag jobbat och det ska jag göra imorgon & på fredag också. Har lite strödagar just nu. Bättre än inget. Annars har mormor varit och hälsar på, jag har städat rummet och fått en bil (!!!!) jag ska visa er någon dag.

Pussar

Gillar

Kommentarer