Höstkänslor

Allmänt

Stora tjocka stickade tröjor, polokragar, bootcut, boots, hattar och fina höstkappor. Kan man annat än längta? Alla fina färger som går i allt från vinrött till senapsgult. Jag ser faktisk fram emot den kära hösten. Förra året "missade" jag den svenska hösten då jag var på Island under de månaderna. Dock så fick jag ju uppleva den Isländska hösten vilket också var helt underbart! (Vill dit igen!!)

Jag är nöjd med sommaren nu, den lilla sommaren som varit. Sveriges sommar har inte varit någon höjdare. Fina dagar prickar jag in precis då jag har som mest jobb, de gråa dagarna, då är jag såklart ledig. Tacka vare resan jag och Olle gjorde till Nice så är jag nöjd trotts allt. Har faktisk mycket kvar att se fram emot som jag glömmer bort ibland. Om någon vecka blir det Spanien ett par dagar, sen i början av hösten blir det London och i slutet av september blir det Stockholm med mitt hjärta.

En annan sak som ska bli skönt med hösten är att komma in i en riktig vardag igen, kosten, träningen och allt som handlar om det är något jag saknar lite just nu. Även att man kanske hinner träffa lite mera vänner, nu i semestertider är det svårt att få ihop det då alla är bortresta eller jobbar udda tider.

Vad känner ni inför hösten? Föresten, jag fyller 20 år i höst!?! Det ser jag också fram emot!

Gillar

Kommentarer