I höst åker jag..

Resor

Nu har jag äntligen tagit studenten och jag har fria händer till att välja vad jag vill komma här i världen. Jag har tänkt mycket fram och tillbaka både på det ena och de andra. Men det är väldigt svårt att ta ett beslut. Drömmarna kommer man inte till direkt utan det är en väg dit som man måste kämpa för vilket jag verkligen ska försöka göra.

Nu i sommar ska jag jobba här hemma i Lönsboda och sen i september åker jag till Island i 2 månader och jobbar där. Jag ska vara på en hästgård om jag förstått rätt, där har de turridningar och personer som kommer dit och bor (typ som ett vandrarhem). Jag ska hjälpa till med både det ena och andra under högsäsongen. Att träffa nya människor, vara själv och se ett nytt land ett tag tror jag kommer vara väldigt nyttigt. Så det är planen för hösten. Nervöst men spännande.

Annars när det gäller studier så tar jag det rätt lugnt, det kommer när de kommer. Nu har jag iallafall bestämt mig vad jag vill plugga inom och det är marknadsföring. Något i den branschen tror jag att hade passat mig som handen i hansken.

Vad gjorde eller ska ni göra efter studenten? Så otroligt nyfiken på hur allas planer ser ut. Stora som små så är de ett nytt steg.

>
  • Resor

Gillar

Kommentarer