Jusu brothers

153 Westbourne Grove, London W11 2RS

Testade Jusu brothers för första gången, tog en acia-bowl och en juice. Bowlen var god men lite vattnig, dock väldigt god granola på toppen. Ett trevligt ställe där man kan sitta och kolla människor. Finns flera saker på menyn jag verkligen vill testa! Har du varit här?

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
juliagerser
juliagerser,
Vilket härligt ställe! Och vilken god mat!
nouw.com/juliagerser
Jennifersjo
Jennifersjo,
Hej! Jag funderar på att flytta till London nästa höst och plugga. Universitetet jag ska söka till har dock inga studentboende och undrar därför hur du gick till väga för att hitta ett boende så centralt i London?? Sen när jag även lite nyfiken på att veta vad du jobbar med! 😊
nouw.com/jennifersjo
ragnas
ragnas,
Hej! Gud va kul, du kommer trivas så bra! Boende är ofta ett problem då det är väldigt dyrt här för den låga standarden.. Man kan skriva att man söker boende eller kolla runt i "svenskar i London" och andra grupper som finns på fb, man kan också kolla med "organisationer" när man är här. Ofta tar de några veckor innan man hittat något som man trivs med. Man måste nästan åka hit och leta boende 😊 Jag jobbar på en hår/beauty salong och jag hjälper till med allt möjligt från att göra kaffe till att föna hår. Jag är dock ingen frisör. Kram!
nouw.com/ragnas
nouw.com/ragnas
malinraden
malinraden,
Ser så gott ut 😍😍
nouw.com/malinraden