"Klassiska" väskor

En klassiker jag vill ha då den är otroligt praktisk. Rymlig och enkla färger/ mönster. En väska som hade varit perfekt för mig som tar med kameran överallt. Även bra att man kan ha den på axeln. Finns i tre olika storlekar (tror jag). Modellen Neverfull från Louis Vuitton.

En väska som finns i flera färger och mönster. Finns verkligen supermånga fina som jag inte hade tackat nej till, här ser ni en lite mer somlig variant och en lite mer höstig. En klassiker som blivit väldigt poppis! Vad tycker ni om den? Jag älskar den! Modell "Dionysus" från Gucci.

"Marmont" även här en skönhet från Gucci. Jag tycker den är snyggaste i svart eller nude/rosa. En enkel väska som passar till allt! Ett säkert köp. Just nu är min största önskning ett Gucci-bälte.....

En klassisk Chanel, vem hade tackat nej? Ingen tror jag. Här har vi ju den mest klassiska och stilsäkra väskan number one. Dock extremt dyr... Drömma kan man ju alltid. Jag tycker den är snyggast i svart och jag tycker om den lite större modellen.

Boybag såklart! Verkligen så snygg! Finns så många olika fina färger och material dock hade jag kört på en svart (om jag ej var ekonomiskt oberoende). Även här kan man ju alltid drämma då dessa väskor har ett HÖGT pris! Denna väskan är lite coolare än den "klassiska" Chanel väskan. Denna tycker jag är snyggast i en mindre modell.

"Faye" bag från Chloe är en väska som jag tycker är riktigt snygg! Vet inte varför men detta är en av mina favoriter. Stilren och enkel men samtidigt lite "roligare" med kedjan och ringen.. Ser också väldigt lätt och bekväm ut. Denna finns även i en större modell som är supersnygg!!!

Celines "Phantom" är en lite större (eller finns i flera storlekar) väska som är väldigt populär. Själv tycker jag att den ser väldigt tung ut och lite otymplig.. Jag hade inte valt en sådan i första taget. Vad tycker ni? Jag tycker faktisk att de har snyggare väskor.

En sista favorit från Saint Laurent, YSL. De har verkligen så många fina olika modeller som ser väldigt lyxiga ut (eller ja, dom är lyxiga). Jag hade velat ha en riktigt liten för festen samt en större för stan.. Två uppskattade modeller är "Monogramme" och "Kate" (tror jag de hette??!)

Bilder från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

Sararittri
Sararittri,
Så sjukt fina väskor! Speciellt den från Gucci<3!!
nouw.com/sararittri
isabelw
isabelw,
DRÖMväskor! Särskilt de från Gucci och Chloé! Väska från Balenciaga i mocka är också rena rama drömmen😍
nouw.com/isabelw