måndag

Allmänt

Gokväll mina kära läsare! Idag efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig lite mat (typ bara massa potatis haha) och tog det lite lugnt innan jag tog mig till träningen. Idag var det fotboll i Killeberg vilket var riktigt kul. Fotbollsträning för er som inte vet. Innan träningen kände jag inte något speciellt sug till att dra dit.. Var trött och vädret (snöar!!!) var inte det bästa. Men när jag väl var på träningen blev jag så glad över att jag tog mig dit. Härliga människor och en riktigt jobbig träning. Hela kroppen pulserar nu så jag kommer nog sova gott.

Imorgon kommer det bli en sååå bra dag. Först är det jobb men sen ska jag träffa min underbara vän som jag inte träffat på länge. Hon har jobbat i Åre nu ett tag. Det bästa med henne är att även om vi inte ses så ofta så är det verkligen guld värt när vi ses. Hon är verkligen en realistisk förebild för mig<3<3 Bra åsikter och en riktigt skön, spontan person, kan man annat än älska de??!

Senare på kvällen ska jag också träffa mitt efterlängtade hjärtegull. Hoppas på tusen pussar och en lugn kväll. Mmmm längtar!

Gillar

Kommentarer