Min dag

Var på ett mysigt cafe där servitrisen var supergullig! Sen får ni en bild på dagens look, i väldigt fett hår.. hur ofta ska man behöva tvätta det egentligen???

Efter skolan blev det en gelato... och nu ikväll bästa BONDE SÖKER FRU. Älskar de programmet så mycket och har alltid gjort.

Gokväll <3 Idag började vi med en ny föreläsning som heter "Digital cultures and communication research" och den känns riktigt rolig och bra! Dagens föreläsning var om instagram och hur personer, kändisar och influensers profilerar sig där. Väldigt spännande då det är en stor del av dagens "marknadsförings industri". Efter föreläsningen gick vi hem och käkade lunch innan vi gick tillbaka för ytligare en föreläsning i en annan kurs. Också väldigt rolig och givande. Den handlade idag om Facebook marketing och lite tankar kring det. Det sköna med dessa föreläsningar är att det ligger mycket kritiska tankar blandat med de positiva. Att lära sig se det ur fler synvinklar.

Nu ikväll har Cornelia lagat pasta med tonfisk <3 och sen har jag pluggat lite, kolla på bonde söker fru <3!!!! och nu ska jag snart läsa några sidor i min nya bok. Puss

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Så viktigt med olika synvinklar ju 😍
nouw.com/bellevetherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229