Min mamma

Tips och tankar

Vad hade mamma gjort? Om något går fel eller om jag behöver anmäla tips när jag är själv tänker jag alltid "vad hade mamma gjort".

Min mamma är den klokaste personen jag vet. Vad det än handlar om så har hon en åsikt som är bra & sund. Allt hon har lärt mig kommer alltid finns i bakhuvudet. Det är små som stora saker. Hur du ska bete dig bland vuxna, hur du ska se på dig själv, hur du ska prioritera när det gäller allt och ingenting, vilken inställning du ska ha och vilka kläder som är snyggaste.

Här i Indien firar vi nu hennes födelsedag. 50 hela år! Och det bästa med det är att hon har många år kvar. Många år att växa och stötta hela vår familj, många år att visa och lära<3

Under denna resan har jag lärt mig mer än jag någonsin tänkt mig. Alla religioner, olika sortera människor, etniciteter, fattiga & rika, bajsa utan papper, äta utan bestick, djur, maträtter, åka kollektivtrafik i inden (inte de självklaraste).

Allt detta har jag att tacka mamma för. Hon är så himla öppensinnad och förklarar och visar allt vi behöver veta (och inte veta).

Tackar mamma för allt, också för att hon har världens bästa man, pappa! Den bästa kombinationen någonsin. Så olika men samtidigt så lika<3 den stora inspiration i livet!

Gillar

Kommentarer