Nästa resa.... +

Resor

Längtar ihjäl mig.. I februari åker jag och hela familjen till Indien i en månad. Såå sjukt! Ska bli så jäkla coolt och fantastiskt. Vi ska köra på en riktig backpackingsemester. Mamma var i Indien och reste runt när hon var ung, dock så var hon där i ett helt år vilket gjorde att hon upptäckte otroligt mycket. Nu när hon fyller 50år så vill hon visa oss (familjen) en del av det hon upptäckt.

Under hela vår uppväxt har vi jämt hört historier om när hon var där men vi har aldrig sett det själva.. Men nu är det dags! Det vi delvis ska göra är att besöka Goa, vilket är mycket fina stränder och blått vatten. Sen ska vi också till Kerala och göra "backwatertrip". Då hyr man en båt med personal som man sedan bor på och åker runt hur länge man nu vill. Dock är inte hela reseplanen helt spikad ännu, tror det kommer bli lite "ta det som de kommer-semester". Längtar också så jäkla mycket efter maten. Indiskt är verkligen en favorit hos mig!

Ska bli så fantastiskt. Sitter och kollar bilder och googlar på både det ena och andra nu. Någon av er som varit i Indien och kan tipsa om något?

  • Resor

Gillar

Kommentarer