NYÅR i Österrike

Allmänt
Jag och Älskling!
Alex och Moa!! <3
Olle, jag och Martin <3
Förrätten
Förrätten
Dessert och varmrätt!
Finaste skylten och granna Emil!
<3
Nöjda killar!
Drinkmästarna
Snygga Martin och Oscar
Jag och Philip
Vi skulle ta en bild med Moa och Alex men någon kom såklart ivägen.. Fick iallfall en på mig och min kärlek <3

Nu är jag hemma från en fantastisk vecka i Österrike. En vecka fylld av skratt, alkohol, skidåkning, vänner, mat, chokladmjölk samt lite irritationer vilket inte så är konstigt när man i princip bor på varandra.

Jag har inte hunnit blogga något då vi har haft fullt upp och de lediga stunderna har man bara velat vila och ta det lugnt. Jag tänkte börja med ett nyårsinlägg.På nyår började vi dagen i backen som alla andra dagar. Vi åkte och lunchade ute, senare vilade vi lite innan det var dags att fixa sig inför kvällen. Vi började på en resturang där vi bokat bord för att äta. Förrätten var massa plockmat som man fick ta i form av en buffé. Där fanns allt ifrån räkor till råbiff, frukter och såser. Till huvudrätt fick vi kött med bea och rödvinssky samt någon potatiskaka. Slutligen blev det dessert som bestod av olika saker av apelsin, parfait(glass), mousse, sås, choklad mm. Personligen tycker jag att det var lite för mycket apelsin.

När vi var mätta och belåtna gick vi till utestället som killarna hade fixat bord på. Där blev det extremt mycket alkohol, dans och skratt. Vid tolv var det dags för nyårskyssen samtidigt som alla raketer smällde. En superkväll med fina människor.

Hur firade ni in de nya året?

Gillar

Kommentarer