Q/A

Tips och tankar

Vilka är dina bästa tips för att få rutin på träningen? Jag tränade mycket innan och vet att jag kan förändra kroppen med rätt vilja, vilka är dina bästa tips för att "slimma" kroppen? Tack till en riktigt bra blogg!

Att sätta realistiska mål som du vet att du kan uppnå tycker jag är väldigt viktigt. Annars är det lätt att ge upp. Satsa mycket på kosten. Tänk på allt du stoppar i dig och prioritera rätt. Om du äter exempelvis mycket kolhydrater till lunchen kanske du kan äta mindre vid middagen osv.. Kosten är den största delen.. Tack va kul! :)

Jag skulle vilja se runt i din lägenhet. Hur det ser ut i rummen, med inredning osv!

Lägenheten är min pojkväns men jag är där väldigt mycket, jag lovar att de kommer komma upp inom de närmaste! :)

Hur skull du tipsa en som vill börja träna, som typ aldrig tränat förut? Är 15 år, så kan inte köra stenhård träning.. Ha det så bra! Kram!

Hej! Även här tycker jag att du ska sätta mål som du vet att du kan uppnå. När du sedan har kommit dit sätter du nya mål. Jag hade satsat mycket på joggingturer och pws nu när de fina vädret börjar komma. Även göra mycket övningar med din egna kropp. Så som knäböj, utfall, hopp, plankan och andra övningar. Om man inte tränat innan kan man också träna lite kortare pass, att träna i en halvtimme vissa dagar räcker gott och väl! KRAM!

Hur många läsare har du?

Jag är med på bloggtoppen så där kan du se veckostatestik. De varierar väldigt mycket dock.

Vad fick ni betala totalt för er thailandsresa?

7000kr för flyg dit och hem, ca 1500kr för inrikesfly och sen la jag ca 16000kr på boende, mat, shopping och allt när jag väl var där. Markus gav dock lite mindre när vi var där för han shoppade inte så mycket.. hehe

Vad jobbar du med?

Jag jobbar i köket på ett äldreboende. Där är jag vikare. Sen jobbar jag på Kullaro, en butik som säljer föremål i diabas.

Vad jobbar du som? Några tips för att hitta extra/sommarjobb?

Jag jobbar i köket på ett äldreboende och i en butik. När man söker sommarjobb ska man vara öppen för allt och inte tänka att det är tråkigt. Tänk istället vad skönt det kommer bli efter när du har alla extrapengar och erfarenheter till kommande jobb. Du ska även vara possitiv och bara visa dina bra sidor när du söker. Var heller inte rädd för att fråga. Ett nej är ju bara ett nej.

Gillar

Kommentarer