Q/A


Hur kommer det sig att du flyttade till England? Hur fick du tag på lägenhet osv? Väldigt nyfiken berätta allt om flytten dit! Kram

Just nu har jag några år mellan studierna och jag har inte varit helt säker på vad jag velat göra. Jag älskar att resa och testa nya saker (precis som när jag bodde på Island efter studenten och jobbade). Nu var det dags att testa en stad. Jag känner lite människor här och bad dem kolla runt efter boende lite och sen hittade dom ett rum som jag kunde hyra. Jobb sökte jag sedan när jag kom hit vilket är lätt att få.

Att du trivs i London går inte att ta fel på - men i framtiden skulle du vilja bo i England eller något annat land, eller vill du bo i Sverige? Och nämn en positiv och en negativ sak med London/England. KRAM

I framtiden kommer jag nog inte vilja bo här då jag älskar Sverige också, jag kommer antagligen vilja bo i Stockholm när det är dags att bilda familj. Men innan dess bor jag gärna i lite andra städer. Negativ- DYRT med boende och dåliga löner, positivt- Vädret och pulsen.

Vad använder du för att få ditt hår i en sån kall ton? Och fixar du håret hemma emellanåt eller går du alltid till frissan?

Jag är väldigt blond i mig själv och jag använder regelbundet silvershampo som jag låter sitta i tills det är på gränsen till blått. Jag gör toning på salong mellan åt men inte så ofta. Jag älskar dock att gå till frissan, det är vardagslyx på hög nivå när jag väl går dit!

Vilken/vilka är dina favorit butiker att handla på ute på stan, och favorit att handla på på nätet? ☺️

Jag tycker Zara har mycket snyggt till bra pris, även H&M här i London men inte lika bra i Sverige.. Att ögonshoppa gör jag gärna också i de dyrare butikerna. På nätet tycker jag helt klart Boozt.com

Har du några bra tips till mig och andra som också funderar på att bosätta sig utomlands, ex. hur man går tillväga, hur man ska tänka, planera osv.? Var det något speciellt som gjorde att du hamnade i just London? älskar din blogg, kramis <3

Våga Våga och Våga är de första! Var inte rädd för att det ska gå fel, om det nu gör det så är det bara att flytta hem igen. Spara lite pengar innan så du har till första månadshyrorna här. Sök på olika sidor så som ”svenskar i London” och andra grupper på fb. Där läggs det ständigt ut boende osv. I början när du kommer hit kan du bo på vandrarhem när du letar boende. Skriv aldrig på några papper innan du sett ditt boende. Jag ville till en stor stad samt så jobbade min mamma här när hon var ung så hon har gett mig inspiration.

Vad är det som gör dig gladast i "vardagen" ? 😊

En god frukost och ett fint sms från min älskling! Dom dagarna är bäst <3

Vad får du inspiration av?

Andra bloggar, podcast och att bara gå runt och kolla på människor, hus och mat. Att våga drömma.

Älskar så din klädstil! Varifrån/av vem får du inspiration? 😊

Sociala medier och andra bloggare ger mycket tips, annars min mamma som alltid haft väldigt bra smak när det gäller vad som är snyggt. Annars är det bara mina egna tankar, vad jag känner mig bekväm i och så. Ena dagen kan jag ha en gullig blus och klackar medan dagen efter kängor och en oversize skjorta.

Varför började du blogga? Tips på hur man bloggar riktigt bra.

Jag har älskat att fota och ville lägga mina bilder någonstans. Även att vara kreativ och spendera tid vid datan. För att få en bra blogg bör du tänka igenom dina inlägg, uppdatera ofta och vara dig själv samt ha mycket bilder!

Vad har du för tips för att få många följare och en större blogg?

Kommentera andra bloggar, använd andra sociala nätverk som du kan länka till din blogg och var öppen med din blogg!

Hur gör du sånt här collage?

Gjort ett inlägg om det HÄR.

Gillar

Kommentarer

WeAre
WeAre,
Bra svar! Ska snart flytta till London själv, så kul med lite inspiration! 😃
nouw.com/weare
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh så bra svar! Vill också bo utomlands någon gång i mitt liv <3
nouw.com/adelinaadelina