Rensa i garderoben

Hej!

Hoppas ni mår bra. Jag funderar på om jag ska börja blogga igen, mer kontenueligt kanske. Men vi får se hur det går. Ambitionen är iallafall på topp.

Nu närmar sig hösten, eller ja den är väl egentligen här. Jag fyller år den 16 september och då brukar det kunna vara riktigt höstigt ute men detta året har det verkligen varit sen-sommar värme LÄNGE. Jag njuter! På tal om höst så är jag riktigt taggad på att rensa i garderoben. Just nu är jag så otaggad på att hänga in mina nya fina plagg, eller mina nerpackade höstplagg när garderoben är kaos. Proppad av kläder som jag inte känner mig bekväm i. Det ska bli ändring på detta. Jag ska rensa ut och sortera. Jag tycker det är så svårt att rensa ut för jag har så många stilar.. ena dagen går jag i svarta kläder och kängor, andra i rosa blusar, pennkjol och klackar. Alla saker som jag köpt tycker jag ju egentligen är fina.. men jag bara använder dem inte.

Kanske ska mitt mål vara att använda fler kläder i garderoben? Så jag tvignar mig själv! Jo, det ska jag göra. Jag ska ta fram kläder som jag inte brukar använda och sedan använda dessa minst tre dagar i veckan.

Kappan på bilden skaffade jag i slutet av säsongen förra året och jag längtar verkligen efter att använda den. Verkligen en piffig färg som gör outfiten lite roligare. Ellerhur?

Gillar

Kommentarer