SO MUCH FUN- The box

Igår efter jobbet åkte jag till Notting Hill för att möta upp Alice & Anna, vi gick till Alice och fixade massa god mat. Eller jag pratade mest och dom fixade maten hehe.. Vi gjorde sötpotatis i ugnen med lite olika goda dippa till. När klockan började bli lite mer fixade vi oss klart och åkte in till Soho för att gå på the box. Mötte upp protonerna och vi fick vårt bord med några andra supertrevliga svenska tjejer. Ni får några bilder från kvällen som vi tog lite fort. Man få INTE ta bilder där inne så man måste alltid smyga när det inte är någon som ser haha.. Man vill ju inte bli utslängd för en sådan sak precis.

Vi dansade och sjöng hela natten lång! Under kvällen var det två galna shower och en lite mindre på slutet som avslutades med att vi blev uppdragna på scenen. Sen åkte vi skilda vägar och jag somnade runt 6 imorse..

Idag vaknade jag runt 8 och tänkte att jag skulle sova lite till MEN sen vaknade jag när klockan var 15.30... Ångest. Världens finaste väder ute och jag har sovit så länge. Men men man är bara ung en gång i livet. Så kan det gå. Nu ikväll har jag träffat Sarah för att äta thaimat och sedan tog vi några koppar te på hennes balkong. Mys! Hoppas ni har haft en bra helg <3

Gillar

Kommentarer

loveanna
loveanna,
Måste göras om snart!
nouw.com/loveanna
EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Åhh så jäkla kul 😀👌
nouw.com/emmaafrida