Sprid glädje

Allmänt

Doftljus HÄR/ Burberry gift box HÄR/ The balm Smokey Eye palette HÄR/ Clarins Lipstick HÄR/ Mason Pearson borste HÄR/ Essie nagellack HÄR/

Balmain parfym HÄR / Burberry Gift box HÄR/ Kent Men´s hairbrush HÄR/ Shampoo HÄR/ Surf spray HÄR/ Peel off Mask HÄR/

Snart är vinterns bästa dag här. Inte vilken dag som helst, jag menar självklart alla hjärtans dag <3! Någon mer än jag som älskar den dagen? Jag antar att det är flera där ute. En dag som passar alla även om man har förhållande eller inte. En dag där man kan visa sin kärlek, vänner & familj lite extra omtanke. Många förknippar dagen med överflöd av presenter & röda rosor. Visst det är väl inte så dumt men ibland kan det vara de lilla som räknas. Laga en god middag ihop? Gå till favoritrestaurangen, gör dig lite extra fin inför dagen? Sminka dig lite extra noga, pyssla med din outfit och gör så att du blir riktigt nöjd.

Personligen tycker jag att det är väldigt roligt att ge, att ge och se när någon bli glad. Tycker inte du det? Här är lite skönhetstips som både fräschar upp februari månad och gör att någon du tycker om får ett extra leende på läpparna.

Gillar

Kommentarer