Travel with my love

Resor

Barcelona blev den första riktiga semestern som jag och Markus åkte på tillsammans. Denna resa åkte vi med min familj. Spenderade 4 nätter?? i Barcelona och det var helt underbart. En stad som jag verkligen älskar och dit vill jag igen! God mat, trevliga människor, mysiga kvarter, havet var nära och samtidigt en lyxig känsla. Där fanns allt.

Grekland- Kreta, dit åkte vi tillsammans i slutet av sommaren när vi blev tillsammans. Vi hamnade på ett superbra och trevligt hotell vilket gjorde hela resan så mycket bättre. Just stränderna där var inte de finaste jag sett men somsagt, hotellet var super! Vi gjorde även en utflykt till stället elefanossi som var riktigt fint! Åkte också in till ”stan” rättså många dagar och åt på kvällen vilket också blev som en liten utflykt. En superbra solsemestersresa!

Prag- Till Prag åkte vi med min lillasyster, pappa & två av hans vänner. Där var vi en långweekend tror jag? Det var på vintern så det var rätt kallt. En supermysig stad med urbillig och svingod mat & dricka. Dit vill jag också igen, dock på våren kanske?

Grekland- Zakyanthos en liten liten ö som jag och Markus åkte till också i slutet av sommaren. En mysig fin ö där man kunde göra massa utflykter. Var en riktigt slapp semester med massa poolhäng och god mat. Åkte också ut till ett ställe med vatten som var overkligt blått! Går inte att beskriva. En superbra resa även detta, dock hade vi rättså otur med ett dåligt hotell och kanske lite väl liten ö för en hel vecka.

Thailand- Drömmen för båda. Backpacka i 3 veckor i Thailand blev det i November/ December. Besökte många öar och platser. Träffade massa människor, åt god mat och mötte massa nya kulturer och levnadssätt. Vi lärde även känna varandra på ett lite annat sätt. Att backpacka innebär at man blir rättså trött och sliten & dålig i magen hehe.. Hit vill jag också igen men inte i första taget. Nästa långresa blir nog Indien eller Bali kanske? USA hade också varit fett.. Men först och främst har vi Skottland med familjen inbokat i juni!

  • Resor

Gillar

Kommentarer